2019. szeptember 12., csütörtök

Tudatos Élet ....Hogyan?

? Hogyan indulj el a tudatos élet útján?
- legalábbis én kb. ezen mentem végig-

Úgy, hogy keress egy jól működő önismereti módszert és tanuld meg. Ha lehet valamilyen szervezett keretek között, ahol van egy „tanítód”, „segítőd”…stb, akitől tudsz kérdezni és nyomon követi a fejlődésedet. Ha megtanultad lesz egyfajta gondolkodásod, ami a mai spirituális önismereti irányzatok többségét nézve elég egysíkú. Tehát a következő lépcsőfok a kételkedés lesz 😊. Ez nagyon fontos. Saját rendszeredet kell megkérdőjelezni, hogy igaz -e, és meghagyni a kétséget. Na itt ezzel most tudom, hogy nagyon sok ember vitatkozik velem 😊 mert nagyon sokan beleragadnak egy koncepcióba. Ami szintén nem baj, de azért van tovább is. És amikor ezen is túl vagy és egy történést képes vagy minimum 3 nézőpontból megnézni (vagyis a düh, harag, féltékenység stb… kikerül jobban az életedből) akkor az elfogadás és a szív/intelligencia összeolvadása történik. Már nem akarsz mindenkinek segíteni, mert tudod, hogy nincs szüksége rá mindenkinek (illetve senkinek 😊). Még akkor se, ha nyomorultnak néz ki. Nem osztod állandóan a véleményedet, és nem fitogtatod a tudásod, mert fel tudod mérni azt,



a cikk folytatása a https://wakeupcommunitycenter.com/dr-dudas-melinda-zoe-hogyan-indulj-el-a-tudatos-elet-utjan-en-ezen-mentem-vegig/ linken található.


DMZoé_coach

Ha Te már elindultál, de mégsem találod az utadat, vagy csalódtál már sok mindenben, vagy azt érzed, hogy valahogy hiányzik valami, akkor keress meg! 
Life-coachinggal vagy az önismereti coachinggal nagyon jól lehet haladni!!
dmzoecoach@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése